12 persoane au fost audiate la Poliţia Ilfov pentru incidentul în care a fost implicat autocarul Stelei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

12 persoane au fost audiate la Poliţia Ilfov, după ce marţi la prânz autocarul echipei Steaua a fost atacat cu pietre, declară surse din Poliţie pentru NewsIn, care precizează că se încearcă identificarea agresorului cu ajutorul unui martor al incidentului.

Poliţiştii au oprit, la Urziceni, un microbuz din care s-ar fi aruncat cu pietre în autocarul cu jucători stelişti, iar pasagerii au fost duşi la Poliţie pentru a fi identificat agresorul de către un martor, spun aceleaşi surse. Microbuzul a fost oprit la un filtru pe şosea.

Agresorul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală şi va fi inclus în lista cu suporteri violenţi a Jandarmeriei.

Între timp, jucătorul stelist Pawel Golanski a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Militar Central, din cauza rănilor la cap. Potrivit medicilor de la Spitalul Militar, fundaşul are un traumatism cranio-cerebral, respectiv o plagă de aproximativ 2 centimetri, care sângerează. El va fi cusut şi dus la examenul tomograf.

Microbuzul alb din care au fost aruncate pietre a fost dat în urmărire, după incident, şi au fost organizate filtre rutiere.

Autocarul echipei Steaua, care se deplasa marţi, spre Buzău, a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti, iar fundaşul Pawel Golanski a fost rănit la cap, surse din poliţie declarând pentru NewsIn că agresorii se aflau într-un microbuz cu suporteri dinamovişti.

Purtătorul de cuvânt al Stelei, Cătălin Făinişi, a povestit incidentul care a avut loc "în Afumaţi, în zona complexului comercial Corali". "Ne-am trezit cu un zgomot puternic, eu am simţit o lovitură în mână iar Pawel Golanski avea capul spart. O porţiune din geamuri a fost spartă", a declarat Făinişi la Realitatea TV.

Citit 733 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.