Membrii formaţiei Uriah Heep s-au fotografiat cu fanii pe Faleză

Membrii formaţiei Uriah Heep s-au fotografiat cu fanii pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Între două repetiţii şi probe la sunet, legendarii şi popularii membri ai formaţiei Uriah Heep şi-au făcut timp şi pentru o conferinţă de presă, dar şi pentru o sesiune de autografe şi fotografii cu fanii pe faleză. Alături le-a fost şi prietenul lor din România, Cristi Minculescu, cel care în urmă cu zece ani a cântat „Lady in Black”, alături de Uriah Heep. 

Legendarii rockeri britanici au sosit la Galaţi sâmbătă noapte, au fost cazaţi la Hotel Viva, iar duminică s-au ocupat cu toată seriozitatea şi meticulozitatea de probele la sunet pe stadionul Portul Roşu. Prin urmare, au recunoscut că nu au avut suficient timp să vadă cum este Galaţiul, dar au reuşit să remarce că sunt fete frumoase. Bucate tradiţionale româneşti n-au gustat, pentru că preferă să mănânce sănătos, somon, de exemplu. Însă, au spus că au băut palincă de câte ori au avut ocazia când au venit în România.  

Cu plete cărunte, dar debordând de energie, Mick Box, Bernie Shaw, Phil Lanzon, dar şi mai noii Russell Gilbrook şi Davey Rimmer s-au fotografiat cu fanii pe malul Dunării, i-au invitat la concertul de duminică seara, în care au promis că vor cânta în primul rând melodiile clasice „July Morning”, „Lady in Black”, „Gypsy” sau „Look at Yourself”, dar şi câteva cântece de pe noul lor album, lansat anul acesta „Outsider”.

Iată programul ultimei seri a Festivalului "Rock la Dunăre".

Citit 2294 ori Ultima modificare Luni, 23 Iunie 2014 11:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.