Membrii formaţiei Uriah Heep s-au fotografiat cu fanii pe Faleză

Membrii formaţiei Uriah Heep s-au fotografiat cu fanii pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Între două repetiţii şi probe la sunet, legendarii şi popularii membri ai formaţiei Uriah Heep şi-au făcut timp şi pentru o conferinţă de presă, dar şi pentru o sesiune de autografe şi fotografii cu fanii pe faleză. Alături le-a fost şi prietenul lor din România, Cristi Minculescu, cel care în urmă cu zece ani a cântat „Lady in Black”, alături de Uriah Heep. 

Legendarii rockeri britanici au sosit la Galaţi sâmbătă noapte, au fost cazaţi la Hotel Viva, iar duminică s-au ocupat cu toată seriozitatea şi meticulozitatea de probele la sunet pe stadionul Portul Roşu. Prin urmare, au recunoscut că nu au avut suficient timp să vadă cum este Galaţiul, dar au reuşit să remarce că sunt fete frumoase. Bucate tradiţionale româneşti n-au gustat, pentru că preferă să mănânce sănătos, somon, de exemplu. Însă, au spus că au băut palincă de câte ori au avut ocazia când au venit în România.  

Cu plete cărunte, dar debordând de energie, Mick Box, Bernie Shaw, Phil Lanzon, dar şi mai noii Russell Gilbrook şi Davey Rimmer s-au fotografiat cu fanii pe malul Dunării, i-au invitat la concertul de duminică seara, în care au promis că vor cânta în primul rând melodiile clasice „July Morning”, „Lady in Black”, „Gypsy” sau „Look at Yourself”, dar şi câteva cântece de pe noul lor album, lansat anul acesta „Outsider”.

Iată programul ultimei seri a Festivalului "Rock la Dunăre".

Citit 2196 ori Ultima modificare Luni, 23 Iunie 2014 11:36

3 comentarii

 • postat de Pensionaru Mitica Ispravitu - sosoiu pe el si bubili, pe Bashescu si pe fane fanel - Galatean get-beget ce am dupa Baba Ispravita, ijdeleanca din Ijdileni si ma laud cu buletin de la militia-Galati
  Luni, 23 Iunie 2014 17:04
  92.82.242.***
  Pensionaru Mitica Ispravitu - sosoiu pe el si bubili, pe Bashescu si pe fane fanel - Galatean get-beget ce am dupa Baba Ispravita, ijdeleanca din Ijdileni si ma laud cu buletin de la militia-Galati, io neaos din Bujoru, jud. Teleorman si pensia de la combinat, are dreptate leatu meu - IP: 79.116.107.7, tot galatean get-beget si mereu cu pesedeu noi cei vrednici si cu glagorie de sa dam jos cu trafaletuI p'astia a lu chioru ca ne-a omorat cu grija, mereu mascarindu-ne pe forumuri ca suntem dusi-adusi cu pluta multi p'aici si deci dixit, titlul nu se pune, am zis io, Galatean get-beget si fratele meu mai pitifelnic, cu litera mica, galatean get-beget, nu l-a scornit autoarea articolului, l-a trimis cu posta Bashescu asa, "Membrii formaţiei Uriah Heep s-au fotografiat cu fanii pe Faleză", special ca sa ne mistocareasca prin sesizare bou' basist de fane fanel !
  4
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Luni, 23 Iunie 2014 13:15
  79.116.107.***
  @Fanele, stai jos ca esti proost ! Nota 3 ! Autoarea articolului a scris : " ..........legendarii si popularii membri ai formatiei Uriah Heep..........." asa ca, tu si cei care ti-au dat like, sunteti niste repetenti !!!
  2
  11
  Raportează
 • postat de fane fanel
  Luni, 23 Iunie 2014 11:17
  86.123.79.***
  MEMBRII (cu doi de "i") formatiei , nu MEMBRI formatiei, mama ei de gramatica...
  4
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.