Poliţişti AMENINŢAŢI cu topoarele de HOŢII de cărămidă, în zona Mehid

Poliţişti AMENINŢAŢI cu topoarele de HOŢII de cărămidă, în zona Mehid
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe trotuarul aferent străzii Stelei, în zona societăţii Mehid, erau depozitate 1.000 cărămizi simple şi 25 cărămizi pentru barieră termică.

În urma constatării, poliţiştii locali au vrut, miercuri, 10 septembrie a.c., să preia cărămida, pentru care oamenii nu aveau acte de provenienţă, dar au fost ameninţaţi cu topoarele de cei din zonă. Astfel, a fost solicitat ajutorul echipajelor din cadrul Compartimentului de Intervenţie Rapidă, care au aplanat conflictul.

"Pe timpul încărcării cărămizilor pentru transport, numitul A.I. i-a ameninţat pe poliţiştii locali cu acte de violenţă, a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa acestora, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 61/1991, pentru provocare de scandal şi ameninţări cu acte de violenţă. Tot pentru fapte asemănătoare, A.Ş., în vârstă de 40 de ani, din Galaţi, a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 200 de lei”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

La finalul acţiunii, cărămizile au fost predate pe bază de proces verbal reprezentanţilor Primăriei Galaţi.

Citit 1919 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.