INTERVENŢIE ÎN FORŢĂ a jandarmilor pentru imobilizarea unui gălăţean care a vrut să îşi UCIDĂ fosta nevastă

INTERVENŢIE ÎN FORŢĂ a jandarmilor pentru imobilizarea unui gălăţean care a vrut să îşi UCIDĂ fosta nevastă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clipe de groază pentru o gălăţeancă, dar şi pentru locatarii unui bloc din Micro 16, în momentul în care un bărbat turbat de furie a recurs la un gest necugetat. Omul, în vârstă de 39 de ani, a mers duminică la prânz (21 septembrie 2014) pe strada Mihail Sadoveanu, la apartamentul unde locuieşte fosta soţie.

Beat şi pus pe harţă, i-a cerut insistent acesteia să se împace şi să se mute din nou împreună, dar, lovindu-se de refuzul categoric al fostei partenere, şi-a pierdut minţile. Aflat în grădina din faţa blocului, a scos un cuţit şi a ameninţat-o cu moartea pe femeie, susţinând, totodată, că îşi va lua şi el zilele, în acelaşi mod. Ţipetele femeii şi ameninţările agresorului scăpat de sub control i-au scos pe vecini din case.

Speriaţi să nu asiste la vreo tragedie, oamenii au sunat la 112, la faţa locului fiind trimişi jandarmii care patrulau într-o zonă apropiată şi care l-au pus pe agresor la pământ.

Odată imobilizat, bărbatul a fost urcat în dubă şi dus la Secţia 2 Poliţie, unde oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru ameninţare.

Femeii agresate i s-a pus în vedere că poate cere un ordin de restricţie împotriva fostului soţ, act care îl poate ţine pe acesta, cel puţin o perioadă, departe de ea.

Citit 2232 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.