„S-ar putea să se lase cu arestări la bacalaureat”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, în plină desfăşurare a şedinţei cu directorii şcolilor gălăţene, de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, inspectorul şcolar general adjunct Mitică Dudău a intervenit dur, la capitolul despre Bacalaureatul 2009. Preşedintele comisiei judeţene a acestui examen, Mitică Dudău, a vrut să îi avertizeze, prin intermediul conducerilor şcolilor, pe toţi cei care vor fi implicaţi în desfăşurarea bacalaureatului.

„S-ar putea să se lase şi cu arestări în acest an, dacă nu se respectă legea la supraveghere. Să nu mai vorbim despre protocol. Protocolul nu există, cred că ne înţelegem!”, a spus inspectorul şcolar în plen.

„În virtutea creşterii gradului de exigenţă a justiţiei, ne aşteptăm ca în cazul încălcării regulilor de organizare şi desfăşurare a bacalaureatului – mă refer la cele care duc la schimbarea rezultatului (unui candidat, n.r.) – să fie şi cazuri de persoane care ar putea fi arestate”, ne-a mai spus, la sfârşitul întâlnirii cu directorii, Mitică Dudău, atrăgând încă o dată atenţia asupra respectării, de către comisiile de bacalaureat, a regulamentului.

În acest an,  peste 5.000 de elevi gălăţeni vor susţine bacalaureatul, în 15 centre de examen.

Citit 1680 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.