Un pechean şi-a dat FOC LA CASĂ în plină iarnă

Un pechean şi-a dat FOC LA CASĂ în plină iarnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea Pechea şi-a incendiat, în plină iarnă, propria casă. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice, fiind internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi.

În aceeaşi casă cu bărbatul locuiau alte patru persoane, rude ale acestuia. Se pare că pecheanul le-a spus acestora, în cursul zilei de miercuri, 21 ianaurie, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, că va da foc la casă. Cum aceştia au încercat să-l calmeze, bărbatul şi-a dat afară rudele din locuinţă, ameninţându-le cu un topor. Apoi a incendiat casa.

„Au fost descoperite patru focare, fiind vorba despre un incendiu generalizat la întreaga locuinţă. Au acţionat trei autospeciale de pompieri pentru stingerea incendiului. Se va rămâne în zonă pentru a se asigura perimetrul astfel încât să nu existe pericolul reaprinderii”, ne-a explicat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Bărbatul care şi-a incendiat locuinţa a fost preluat de poliţişti, aceştia urmând să facă şi o anchetă în acest caz.

Citeşte şi: Incendiu puternic la Şcoala nr. 22 din Galaţi. Elevii au fost evacuaţi. PRIMĂRIA evaluează pagubele

Citit 1306 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Ianuarie 2015 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.