Ce le cumpărăm celor mici?

Ce le cumpărăm celor mici?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Numai mâine nu e 1 iunie * Dacă nu le-aţi cumpărat încă nimic copiilor dumneavoastră,  mai aveţi o şansă * Jucării sunt din belşug, aşa că nu mai aveţi nevoie decât de inspiraţie * Şi de bani *

Nimic nu e mai frumos, de 1 iunie, decât zâmbetul unui copil care tocmai a primit o jucărie nouă. Mai ales în sufletul unui părinte, acele prime minute de bucurie ale copilului sunt nepreţuite, aşa că am ales să vă dăm câteva repere - evident orientative - despre ce i-aţi putea cumpăra celui mic.

Un lucru e sigur -  a apus definitiv vremea păpuşilor din cârpă şi a căluţilor şi locomotivelor din lemn. Trăim acum în plină era a păpuşilor Hannah Montana, a maşinilor de teren şi bărcilor de viteză teleghidate.

Preţuri şi magazine

În Ţiglina I, la magazinul Miruna, am găsit tot felul de jucării, care mai de care mai colorate – de la păpuşi şi animale de pluş de toate soiurile şi mărimile, care le vor lua ochii micilor domnişoare, până la maşini şi bărci teleghidate, care să le acapareze toată atenţia băieţilor care se joacă de-a supereroii, de dimineaţă până seara.

Un urs roz mic, de pluş, nu depăşeşte 25 de lei, aşa că îl puteţi dota şi cu un cărucior asortat, la încă 24 de lei. Păpuşi mai mari, cu nume pe care, în mod sigur, copii le ştiu pe dinafară, vă aşteaptă, la raft, la preţuri de până la 55,90 lei.

O copilă s-ar bucura, probabil şi de un rucsac în formă de căţel sau de iepure alb cu roz. Preţurile acestora variază, de la 8,5 lei până spre 18 lei, în funcţie de dimensiuni.

Dacă e să alegeţi o jucărie telecomandată veţi avea o misiune tare grea, pentru că or să vă fugă şi n-o să mai ştiţi care e mai frumoasă.  Aveţi la dispoziţie, pe raft, camioane militare, limuzine, avioane etc.

Preţurile variază şi aici, în funcţie de dimensiune, şi pornesc de la circa 39 de lei. Găsiţi jucării cu telecomandă la 41 de lei, dar şi la 45. Regele este însă un hovercraft (o barcă de viteză, pe pernă de aer) de mari dimensiuni, care costă 150 de lei, cu tot cu telecomandă şi acumulatori. Gândiţi-vă doar, la ce va simţi cel mic atunci când va găsi pachetul, luni dimineaţă. 

Şi pluşurile sunt de toate mărimile, culorile şi … speciile. Printre cele mai mari se numără un urs panda de 113 lei, un căţel maro cu fundă, de 135 de lei, dar şi o furnică, o broască şi, nu în ultimul rând, un Scooby Doo, de 68 de lei.   

Mişcare, muzică şi joacă  

La supermarketul Real, am găsi un tobogan de plastic, multicolor, la 299 de lei. Exact acelaşi preţ îl are şi o căsuţă demontabilă, în care copilul s-ar putea juca împreună cu toţi prietenii. O minge costă 8,99 lei.

Rolele pentru copii se găsesc 69.99 lei, dar şi la 119 lei, la 229 şi la 299 – şi vorbim aici doar despre câteva modele la care am avut noi timp să ne uităm.

De la raft, puteţi alege şi un xilofon, la 69.99 de lei, dar şi un CD player pentru copii, la 149 de lei. O nava pirat mare costă 59.99 de lei, iar un circuit de Formula 1, cu tot cu maşini, face puţin peste 99 de lei.

Păpuşile Barbie sunt şi ele prezente, la preţuri diverse. Am remarcat una care costa 119 lei şi o alta care putea fi cumpărată la 129 de lei. Dacă vreţi zâne, sunt din belşug. Unele costă 29.99 lei, alte cu 10 lei mai mult. Sunt şi la 79.99 şi la 89.99 – în funcţie de buget şi de ce credeţi că ar încânta-o cel mai mult pe cea mică.

Pentru a-i dezvolta atenţia şi răbdarea celui mic, vă sugerăm să cumpăraţi  puzzle-uri, care poate fi găsit la magazinele şi librăriile de prin oraş, la preţuri care pornesc de la mai puţin de 10 lei şi care cresc, în funcţie de numărul de piese ale jocului. 

Nu ezitaţi să cereţi sugestii personalului din magazine. Un sfat bun s-ar putea să vă ajute să alegeţi exact jucăria potrivită şi să deveniţi, brusc, cel mai bun prieten al celui mic.

Citit 851 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.