1 Iunie-maraton, pe „Siderurgistul”

1 Iunie-maraton, pe „Siderurgistul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spectacolul-maraton de sâmbătă, de la Stadionul „Siderurgistul”, a ţinut puştimea gălăţeană o zi întreagă cu nasul în aer liber *

ArcelorMittal Galaţi a sărbătorit Ziua copilului pe 30 mai, organizând un spectacol-maraton pentru toţi copiii Galaţiului. Succesul a fost garantat! Stadionul „Siderurgistul” s-a transformat în loc de joacă pentru copiii care au mâncat din priviri spectacolele de teatru şi cu clovni şi concursuri de karaoke.  După zbânţuială, baloane, dulciuri şi concerte, a urmat demonstraţia făcută de Grupul Antitero al Jandarmeriei din Galaţi.

1 Iunie să fie!

De Ziua Copilului, jandarmii galateni au participat la petrecerea de pe stadionul „Siderurgistul”, la invitatia ArcelorMittal. Pentru 1 iunie, oamenii legii le-au pregătit copiilor, prin grupa antiterorista a detaşamentului mobil, câteva spectaculoase exerciţii demonstrative. Nu au fost uitate nici exerciţiile în care au fost implicaţi câini de serviciu - colegii necuvântători de nădejde ai jandarmilor.

De prisos să remarcăm că toţi cei cinci câini, cu vârste între unul şi cinci ani au făcut deliciul privitorilor! Conducătorii câinilor de urmă şi antidrog le-au prezentat copiilor exerciţii de predresaj la pista cu obstacole, identificarea infractorului dintr-un grup de persoane, dar şi prinderea infractorului cu ajutorul câinelui, lăsarea acestuia în paza „ofiţerului” canin şi conducerea infractorului la maşina Jandarmeriei de către câinele-jandarm.

De asemenea copii s-au convins că aceşti câini sunt prieteni de nădejde ai jandarmilor - în momentul în care jandarmul a fost atacat de infractor, animalul sărind imediat în ajutorul omului legii şi imobilizându-l pe răufăcător.

Gălăţeni, azi este 1 Iunie! Nu vă plângeţi, copiii au dreptul la câte zile aniversare vor, aşa că să facem bine şi să ne conformăm cu un set nou de cadouri şi surprize!

Citit 2308 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.