Locuinţe racordate ILEGAL la reţeaua de ENERGIE ELECTRICĂ

Locuinţe racordate ILEGAL la reţeaua de ENERGIE ELECTRICĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi localnici din comuna Nămoloasa s-au ales cu dosare penale şi cu casele în beznă, după un control al poliţiei, care a vizat legalitatea racordării gospodăriilor la reţeaua de electricitate. Trei proprietari de locuinţe au fost depistaţi că îşi făcuseră instalaţii pentru alimentarea cu energie electrică a gospodăriilor, fără a încheia contracte conform legii. Într-un alt caz, oamenii legii au descoperit că proprietarul, deşi avea contract, făcuse în aşa fel încât consumul real să nu fie citit de contor.

"Poliţiştii au depistat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care aveau locuinţele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică, prin improvizarea unor cabluri electrice. Totodată, a mai fost depistată, la locuinţa unui bărbat de 70 de ani, o instalaţie artizanală care împiedica funcţionarea contorului", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cele patru persoane sunt cercetate pentru furt calificat, iar dacă vor vrea să aibă totuşi lumină, vor trebui să îşi încheie contracte şi să plătească facturi.

Citit 1200 ori Ultima modificare Joi, 12 Februarie 2015 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.