Galaţiul, ca după război

Galaţiul, ca după război
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dragi cititori, aveţi dreptate! „Nu se poate circula prin Galaţi”, ne scrieţi şi ne şi spuneţi unde. Am fost, am văzut şi am scris. Dacă se va schimba ceva sau nu, şi noi suntem la fel de nerăbdători ca şi dumneavoastră să vedem *

Contra(con)sens în Barieră

Lucrările de modernizare din Bariera Traian (foto 1 şi 2) durează deja de luni de zile. Să mai spunem că nervii oamenilor sunt întinşi la maxim? În apropierea verii, în loc să scadă, gropile care anunţă intrarea în oraş din partea de nord, nu fac decât să îi înece în praf pe toţi participanţii la trafic, iar beneficiile nu par deloc aproape.

Măcar maşinile care vin de pe chinuita stradă Traian au, din fericire, din nou prioritate: „Conducerea Poliţiei Rutiere Galaţi a decis reluarea activităţii semafoarelor pe strada Traian, începând de miercuri seară, deoarece artera este una principală şi trebuie evitate aglomerările”, a declarat comisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Muzeul de pe Basarabiei, colţ cu Traian

Tramvaiul a devenit deja amintire pe Basarabiei colţ cu Traian (foto 3), în porţiunea de după Baia Comunală spre Poliţia Comunitară. Cu toate acestea lucrările au înţepenit la stadiul de muzeu. Adică pot fi vizitate, arătate cu degetul, te poţi căţăra pe ele sau te poţi ascunde prin conductele care traversează modernist strada.

Bineînţeles, acţiunile de mai sus nu folosesc la nimic, dar ce importanţă mai are?! Vine vara şi atunci… plămâni să avem, că de praf nu vom duce lipsă!

Citit 1562 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.