Cum au încercat unii PENSIONARI gălăţeni să FENTEZE TRANSURB

Cum au încercat unii PENSIONARI gălăţeni să FENTEZE TRANSURB
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Abonamentele gratuite de transport în comun pentru pensionari se eliberează în continuare doar pe baza cuponului de pensie din luna ianuarie. Explicaţia pentru această decizie constă în faptul că legitimaţiile Transurb gratuite pentru pensionari se obţin doar cu cuponul de pensie eliberat în luna anterioară datei la care a fost emisă Hotărârea de Consiliu Local (hotărâre luată în luna februarie – n.r.).

Decizia a fost luată de conducerea societăţii publice de transport public gălăţean, după ce au fost persoane care au încercat să-şi scoată câte un abonament pe baza cupoanelor din luni diferite, încercând astfel să beneficieze de gratuite pe mai multe linii. „Nu putem vorbi la modul general despre astfel de cazuri, însă se mai întâmplă”, a precizat Genica Totolici, directoarea Transurb Galaţi.

În cazul în care din diferite motive nu mai aveţi cuponul de pensie de pe luna ianuarie, puteţi merge la ghişeele Transurb cu cel mai recent cupon pe care-l aveţi şi cu o declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă că nu aveţi deja alt abonament gratuit. Aleşii locali au hotărât la începutul lunii februarie ca pensionarii, gălăţenii trecuţi de 65 de ani care nu au venituri, beneficiarii de pensii de invaliditate, elevii, studenţii şi şomerii să beneficieze de gratuitate la transportul public pe o linie, la alegere.


CITEŞTE ŞI: TRANSURB a refuzat 20 de AUTOBUZE din Olanda

Citit 4304 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.