Ciocnire de Paşti, în Galaţi. Un taxi a vrut să zboare peste indicatoare (FOTO)

Ciocnire de Paşti, în Galaţi. Un taxi a vrut să zboare peste indicatoare (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un taxi inscripţionat cu însemnele companiei "AS" a fost protagonistul unui accident spectaculos în Noaptea de Înviere. La ieşirea din rondoul de la Inelul de Rocadă (fost "Ultimul Leu") către strada Cloşca, autoturismul a derapat, urcându-se efectiv pe panoul de orientare postat pentru cei care intră în intersecţie, venind pe celălalt sens.

Din fericire, norocul a făcut ca maşina din imagini să nu se ciocnească de un alt autoturism, ci doar de unul din indicatoarele aflate "la datorie" de peste două decenii într-una din cele mai circulate şi cunoscute intersecţii din Galaţi. Încă înainte de ivirea zorilor, doi membri ai Grupului Şoferilor din Galaţi, au postat imagini surprinse cu panoul lovit şi puternic înclinat, susţinând taxiul urcat pe unul din "picioarele" acestuia până la marginea tablei cu indicaţii despre rutele pentru ieşirea din oraş.

Ar fi interesant de aflat, în zilele următoare, ce au constatat poliţiştii la faţa locului vizavi de viteza autoturismului şi, mai ales, motivele pentru care acesta pare că "a prins aripi". De asemenea, nefiind vorba de un stâlp dotat cu semafor, ca în cazul accidentului de acum trei săptămâni, de la intersecţia străzilor Brăilei şi Traian, este de aşteptat ca autorităţile să remedieze paguba în mai puţin de jumătate de lună.

Foto Georgian Burtoi şi Dănuţ Gabriel Obreja - GSDG


CITEŞTE ŞI: Accident TERIBIL la Potcoava. Un BMW a RUPT UN STÂLP cu semafor

Citit 5201 ori Ultima modificare Duminică, 12 Aprilie 2015 19:41

3 comentarii

 • postat de Gabriela
  Marți, 14 Aprilie 2015 09:30
  213.177.13.***
  am vrut sa iau un taxi ,din centru si priveam asa taximetristii,pe care sa-l iau....8 masini in centru abia unul am gasit care sa spui ca nu fumeaza sau era atent la ce este in jurul lui,restul kamikaze,au niste fete dubioase ,daca ai urcat in masina nu iti mai garanteaza nimeni ca ajungi la destinatie. Politia nu ii verifica la atestate ceva profesional ca trebuie sa aibe ,nu?Zic si eu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lex
  Luni, 13 Aprilie 2015 00:30
  78.228.207.***
  AS = asociația săracilor. Deci cerceluși de maxim 25 de ani care ani au luat permisul.
  3
  8
  Raportează
 • postat de dan
  Duminică, 12 Aprilie 2015 20:36
  82.137.8.***
  Firma serioasa de taximetrie. A dat jos numerele de inmatriculare, licente. Bravo mai baieti. Avea clienti.
  Pai da-i 1,39 ca e cel mai ieftin, dar nu se stie daca ajungi la destinatie cu toti soferii care au lasat sapa in bariera si s-au facut taximetristi.
  Rusine taximetristilor de la AS si patronilor care doar incaseaza, de restul nu-i intereseaza.
  5
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.