Poliţia Locală Galaţi are propriul STEAG, la fel ca cea din Sectorul II Bucureşti

Poliţia Locală Galaţi are propriul STEAG, la fel ca cea din Sectorul II Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Poliţiştii locali gălăţeni au sărbătorit miercuri, 20 mai, în avans, Ziua Poliţiei Locale, eveniment care este marcat pe data de 21 mai, la nivel naţional. Pentru Poliţia Locală Galaţi evenimentul a fost cu atât mai important cu cât, într-un cadru festiv, a primit şi drapelul instituţiei, fiind a doua Poliţie Locală din ţară, după cea din Sectorul 2 Bucureşti, care are un astfel de drapel. Acesta a fost înmânat de către Primarul Municipiului Galaţi, Marius Stan. Înainte de acţiunea găzduită de Teatrul Muzical „Nae Leonard”, drapelul Poliţiei Locale a fost sfinţit în Catedrala Arhiepiscopală, printr-o slujbă specială.

Cu această ocazie, instituţia gălăţeană a oferit trei plachete (ÎPS Casian Crăciun, Prefectului Dorin Otrocol şi primarului Marius Stan) şi o serie de diplome aniversare şefilor de structuri, instituţii similare din Bucureşti, Bacău, Focşani. Diplome aniversare au fost oferite şi pentru trei instituţii media, printre care s-a numărat şi "Viaţa liberă".

De asemenea au fost desemnaţi poliţiştii anului (Irimia Alexandru - Secţia 4 Poliţie Locală, Ştefan Munteanu şi Valentin Vrînceanu - Siguranţă Rutieră), fiind înmânate totodată şi diplomele pentru sportivii anului.

Citit 4338 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.