Un rottweiler evadat a terorizat o stradă din Galaţi
Foto: Foto: Jandarmeria Galati

Un rottweiler evadat a terorizat o stradă din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Alertă de gradul zero, duminică după-amiază, pe o stradă din Galaţi, după ce un câine periculos a scăpat din curte şi a băgat groaza în copiii aflaţi la joacă. S-a întâmplat pe strada Bourului, la o oră la care mai mulţi minori se jucau în faţa porţilor., Printre ei şi-a făcut apariţia un rottweiler, câinele unui vecin, care nu s-a arătat din cale afară de prietenos cu puştii. Speriaţi, copiii au cerut ajutorul părinţilor, care au sunat la 112, întrucât "fiara" nu dădea semne că ar vrea să stea liniştită sau, mai mult, să se întoarcă în curtea din care scăpase. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au fost nevoiţi să interzică circulaţia pe stradă, deoarece câinele era tot mai agresiv şi au cerut ajutorul celor de la Ecarisaj pentru imobilizarea animalului.

După aproximativ zece minute, la faţa locului a sosit fiica proprietarului, care a încercat să-i convingă pe jandarmi şi pe cetăţeni că rotweillerul nu este periculos, deşi comportamentul agresiv al acestuia indica altceva. Din verificările efectuate de jandarmi a reieşit faptul că animalul a ieşit din curte pe sub poarta de acces, dând la o parte bucata de cauciuc interpusă între terminaţia gardului şi asfalt", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

În urma incidentului, proprietarul câinelui a fost sancţionat contravenţional, în lipsă, cu o amendă în valoare de 400 lei.

Citit 3808 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2015 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.