Extracţia dintelui unui câine costă 7 lei în sectorul 1

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Extracţia dintelui unui câine costă 7 lei în sectorul 1, în timp ce o consultaţie pentru patruped este 5 lei, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local, preţurile fiind valabile la Biroul de Medicină Veterinară de la Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Comunitare.

Pentru pisici consultaţia este 4 lei, ca şi pentru porci şi oi. Pentru rozătoare şi păsări de companie, consultaţia este 3 lei, iar cel mai ieftin tarif este pentru iepuri, de 1 leu. Preţurile sunt în creştere faţă de 2008, când iepurii erau consultaţi cu 0,2 lei, pisicile cu 3,3 lei şi câinii cu 4,4 lei.

În 2009, îndepărtarea tartrului dentar al animalelor de companie scoate din buzunarele stăpănilor 5 lei. Tratarea otitei costă 6 lei pentru câini şi pisici şi 3 lei pentru iepuri.

Mai scumpe sunt operaţiile şi tratarea fracturilor. Tratamentul fracturii unui câine sau pisică este 11 lei, în timp ce anestezia pentru aceste animale este 7 lei, iar operaţia - 53 lei. Remedierea luxaţiei animalelor de companie este 16 lei.

Citit 746 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.