Un membru al lumii interlope din Craiova, căutat de Poliţie după un scandal în curtea unui spital

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din Craiova, cunoscut membru al lumii interlope din municipiu, este căutat de poliţiştii craioveni pentru a fi audiat, după ce, luni seara, a fost implicat într-un scandal izbucnit în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, transmite corespondentul NewsIn.

Craioveanul Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, în vârstă de 38 de ani, a reuşit să se facă nevăzut în agitaţia din curtea unităţii medicale, chiar dacă pentru aplanarea conflictului au intervenit aproximativ 60 de jandarmi, agenţi de ordine publică şi luptători din cadrul Departamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă (DPIR) Dolj. Gigioc venise la spital pentru a vedea care este starea de sănătate a nepotului său, care fusese implicat cu o jumătate de oră mai devreme într-un scandal pe strada Bucura, din cartierul craiovean Romaneşti.

"La spital se aflau câţiva agenţi de ordine publică ce desfăşurau cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care se produsese incidentul de pe strada Bucura. În momentul în care s-a produs conflictul din curtea unităţii medicale, a fost solicitată intervenţia unor echipaje suplimentare. Din păcate, Gigi Vadik Zavera a plecat fără să fie văzut de poliţişti”, a explicat subcomisarul Florentina Popescu, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii de ordine au reuşit să-i identifice pe unii dintre cei implicaţi în scandalul din curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. "În prezent, sunt audiaţi martorii care au asistat la incidentul de luni seară. Gigi Vadik Zavera se sustrage cercetărilor”, a mai spus Florentina Popescu.

În curtea Spitalului Clinic Judeţean a izbucnit, luni seara, un conflict între Ion Velcu şi Gigi Vadik Zavera. Gigioc a crezut că Ion Velcu este una dintre persoanele implicate în scandalul de pe strada Bucura, în urma căruia a fost rănit nepotul său. Între cei doi a început un schimb de replici, iar, la un moment dat, Gigi Vadik Zavera l-ar fi lovit pe Ion Velcu. “A venit Gigioc cu trupa, să ne omoare aici, în spital. Eu am venit cu tata, că se simţea rău şi a venit gaşca lui şi ne-au luat la bătaie crezând că suntem din cartierul Romaneşti”, a susţinut Ion Velcu.

"În urma anchetei, se va stabili care este persoana care a provocat scandalul, urmând ca, după ce se va stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul, poliţiştii să dispună măsurile legale. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice", a declarat, marţi, subcomisar Florentina Popescu, ofiţer de presă în cadrul IPJ Dolj.

Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, a fost unul dintre prietenii lui Mihai Pârvu, zis Caiac, interlopul craiovean care a murit anul trecut după ce a fost împuşcat de unul dintre membrii grupării sale, Cătălin Mavriche.

Citit 1671 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.