UPDATE: Ce a hotărât instanţa în cazul MEDICULUI gălăţean prins LUÂND MITĂ

UPDATE: Ce a hotărât instanţa în cazul MEDICULUI gălăţean prins LUÂND MITĂ
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

UPDATE, ora 21,15: Medicul Dumitru Țuța a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. "Să lăsăm instanța să își spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat, nici că sunt nevinovat, deși știu adevărul", a spus, la intrarea în Palatul de Justiție, medicul urolog.

După ce judecătorii Tribunalului au analizat probele de la dosar, au decis ca medicul gălățean să stea în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi atacată atât de procurori, cât și de Dumitru Țuța.


Un medic gălăţean, de la Spitalului Judeţean "Sf. Apostol Andrei", a fost prins în flagrant delict, joi dimineaţă, 9 iulie, în timp ce primea suma de 1.000 de lei, de la o persoană care urma să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Este vorba despre medicul Dumitru Ţuţa, care lucrează în secţia de Urologie a spitalului, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorul Alfredo Simionescu, medicul a cerut mita în mod indirect, dar nu a refuzat banii, în momentul în care i-au fost oferiţi.

Anchetatorii susţin că este vorba despre un singur act material, medicul urolog riscând să stea după gratii între trei şi zece ani. Dumitru Ţuţa va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa foto: captură video

Citit 13766 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Iulie 2015 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.