Lista asociaţiilor de proprietari care au semnat contractul cu Calorgal şi au APĂ CALDĂ

Lista asociaţiilor de proprietari care au semnat contractul cu Calorgal şi au APĂ CALDĂ
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al societăţii Calorgal SA Galaţi, Mihai Costache, două treimi dintre gălăţenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au deja apă caldă. Desigur, este vorba doar despre cei care fac parte din asociaţiile de proprietari care au semnat contractul de furnizare a energiei termice cu Calorgal.

„Până la ora 10,00 aveam pornite 23 puncte termice care deservesc cartierele aflate la vest de axa Cloşca – Siderurgiştilor - 1 Decembrie. Urmează ca, în cursul zilei şi al serii, să coborâm spre Centru”, ne-a declarat Mihai Costache.

În acest moment, cei care mai au de aşteptat circa şase – opt ore pentru a face duş cu apă caldă sunt gălăţenii care locuiesc începând din zona Ţiglina I, Centru, Piaţa Centrală, zona veche a oraşului. Motivul pentru care nu au încă apă caldă este acela că parametrii energiei termice furnizate de Electrocentrale prin magistrala care vine de-a lungul străzii Brailei şi alimentează zona Ţiglina – Centru - Port erau, la ultima măsurătoare, de 724 mc/h cu 67 grade Celsius, asta însemnând, explică Mihai Costache, 92-95 la sută din necesar.

Potrivit lui Mihai Costache, până vineri, 368 de asociaţii semnaseră contractul cu Calorgal. În aceste asociaţii sunt 2.459 de scări de bloc, în care sunt 57.782 apartamente. Dintre acestea, 43.760 sunt branşate, iar aproximativ 10.600 sunt nelocuite.

Vedeţi aici lista asociaţiilor de proprietari care au semnat contractul cu Calorgal.

Citit 4738 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2015 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.