JAF într-o sală de jocuri din judeţul Galaţi. Suspectul a fost reţinut cu FOCURI DE ARMĂ

JAF într-o sală de jocuri din judeţul Galaţi. Suspectul a fost reţinut cu FOCURI DE ARMĂ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Angajata localului a fost lăsată inconştientă de un tâlhar care a furat circa 8.000 de lei din încasări * Suspectul a fost prins cu focuri de armă în judeţul Vaslui


Atacul de o violenţă ieşită din comun a avut loc duminică seară, 2 august, într-un bar cu aparate de jocuri din municipiul Tecuci. Un individ a intrat aparent inofensiv în local, iar când a rămas singur în incintă cu barmaniţa, a atacata-o. Cu o lovitură puternică în cap a pus-o la pământ şi a luat banii, circa 8.000 de lei, dintr-un sertar unde observase că se ţin încasările. Cu banii şi telefonul barmaniţei a fugit mâncând pământul din bar, angajaţii firmei de pază care asigură localul ajungând la faţa locului prea târziu. Aceştia au alertat poliţia, oamenii legii găsind-o la faşa locului pe barmaniţa grav rănită la cap. Înainte să fie dusă la spital, femeia a apucat să le spună anchetatorilor că cel care a lovit-o era un individ de circa 35 de ani.

"În baza celor sesizate, s-a format o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Tecuci, care s-au deplasat la faţa locului. În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificată persoana suspectă de comiterea faptei, acesta fiind un bărbat de 33 de ani din comuna Vetrişoaia, judeţul Vaslui", a precizat cms.şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O zi mai târziu, cu ajutorul poliţiştilor de la postul din Vetrişoaia, anchetatorii de la Tecuci l-au reperat pe suspect pe raza comunei de domiciliu, iar cu sprijinul agenţilor de la Poliţia Rutieră, l-au reţinut, nu înainte de atrage mai multe focuri de armă, pentru că individul a încercat să scape cu fuga. Asupra lui a fost găsit circa 65 la sută din banii furaţi din bar. Bărbatul acuzat de tâlhărie a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

Citit 4305 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2015 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.