Concurs la DNA Galaţi pentru ocuparea a trei posturi vacante

Concurs la DNA Galaţi pentru ocuparea a trei posturi vacante
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat pe site-ul propriu că pe 1 octombrie va începe concursul pentru ocuparea mai multor posturi vacante de procurori, atât la structura centrală, cât şi la mai multe structuri teritoriale.

Cele mai multe postrui vacante, 21, au fost scoase la concurs pentru DNA - Structura Centrală. Pe lista posturilor vacante, publicate pe site-ul DNA, se numără şi Galaţiul, unde se doreşte angajarea a trei noi procurori. Aceasta este chiar o veste bună pentru conducerea DNA Galaţi, mai ales că în ultima perioadă au fost probleme cu asigurarea prezenţei procurorilor în sălile de şedinţe.

Cei interesaţi trebuie să îşi depună dosarele de înscriere, care trebuie să conţină curriculum vitae, în care să fie prezentat traseul profesional, şi trei - cinci lucrări reprezentative din activitatea anterioară, la Bucureşti, până cel mai târziu pe 25 septembrie, ora 16,00.

Selecţia este deschisă tuturor procurorilor care îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 87 alin. 2 şi 3 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Cei care trec de selecţia dosarelor vor susţine, pe 1 octombrie, un interviu la sediul DNA Bucureşti, ora acestuia urmând să le fie comunicată din timp candidaţilor.

Citit 2178 ori Ultima modificare Miercuri, 12 August 2015 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.