ÎN ATENŢIA ŞOMERILOR GĂLĂŢENI: Aproape 200 de locuri de muncă vacante

ÎN ATENŢIA ŞOMERILOR GĂLĂŢENI: Aproape 200 de locuri de muncă vacante
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conform ultimelor date furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cele mai multe posturi vacante pentru şomerii din judeţul Galaţi sunt în domeniul confecţiilor. Mai exact, prin intermediul AJOFM sunt disponibile 14 posturi de confecţioner asamblor articole din textile, trei posturi de confecţioner prelucrător în industria confecţiilor, dar şi 11 posturi de necalificat în industria textilelor. 

Mai sunt disponibile 11 locuri ca manipulant mărfuri, patru posturi de mecanic auto, 12 posturi de operator introducere, prelucrare şi validare date, precum şi 10 posturi de vânzător. 

Pentru cei cu studii superioare, sunt două posturi de proiectant inginer mecanic, cinci posturi de inginer mecanic, şi câte un post ca inginer chimist, respectiv inginer de sistem în informatică. 

Nici ucenicii nu au fost uitaţi, astfel că cei care vor să înveţe o meserie au la dispoziţie cinci posturi libere, pe care le pot ocupa. Se mai caută patiseri, coafori, brutari, agenţi de securitate, electricieni auto sau tinichigii. În total, prin intermediul AJOFM sunt 194 de locuri de muncă vacante la începutul lunii septembrie, destul de puţin comparativ cu numărul şomerilor înregistraţi.  

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  AJOFM. Galaţi, din strada Domnească nr.191, respectiv la sediul  ALOFM. Tecuci, pe str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter,  de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30

Citit 1877 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.