VIDEO/ Jaf la camera ascunsă! Cinci puşti au prădat un magazin fără să le pese că sunt filmaţi

VIDEO/ Jaf la camera ascunsă! Cinci puşti au prădat un magazin fără să le pese că sunt filmaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Patronul unui magazin din Galaţi s-a ales cu o pagubă de circa 20.000 de lei după ce mai mulţi tineri, organizaţi într-o bandă, i-au vizitat societatea şi au dispărut cu mai multe bunuri. Totul s-a întâmplat la finele lunii august, când administratorul a constat că din magazinul alimentar situat în zona IREG i-au dispărut cantităţi semnificative de produse din carne şi ţigări. Urmărind înregistrările preluate de camerele video amplasate în magazin, nu mică i-a fost mirarea să vadă nu mai puţin de cinci adolescenţi, care i-au cotrobăit prăvălia în căutare de valori.

Negăsind probabil bani, puştii s-au mulţumit cu produse. Identitatea celor cinci avea să fie stabilită de poliţiştii care au intrat în posesia înregistrărilor. Aceştia sunt cinci băieţi cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi rezidenţi într-un centru de plasament din Galaţi.

Minorii sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat şi riscă să ajungă din centru, în spatele gratiilor.

 

Citit 2409 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2015 16:30

3 comentarii

 • postat de vio
  Duminică, 13 Septembrie 2015 10:57
  89.137.230.***
  Patronul ramane oricum cu paguba si pustanii stau sau nu dupa gratii deci cine il despagubeste? Asta nu e dreptate. Daca ar fi legi mai aspre nuimeni nu mai avea curaj sa fura si se duce sa munceasca. M-am dus in cartier si am vb cu vreo 5-6 baieti sa le dau ceva de munca si nu au vrut motivand ca traiesc mai bine din furat. Fura atat in tara cat si in strainatate.
  0
  5
  Raportează
 • postat de Mihai
  Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 22:15
  5.13.180.***
  O sa ajunga sa omoare oameni pe strada. Astora nu li se poate face nimic? Acum ceva timp parca tot unii de la centrul de plasament (daca nu tot astia) sparsese o scoala. Unde traim? Romanian jungle!
  1
  5
  Raportează
 • postat de CETATEAN
  Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 10:44
  89.137.231.***
  UN GUVERN CONDUS DE PENALI HOTI NU POATE PRODUCE DECAT HOTI.ASTA ESTE NENOROCIREA DACA NU NE TREZIM. AFACEREA CEA MAI BUNA AZI INTRADEVAR ESTE SA FURI STATUL DAR CUM NU TOTI AU LOC LA STAT DECAT HOTII CU DIPLOMA SE INCEARCA SI ALTFEL.EI NU AU NICI O VINA DACA IMBUIBATII TARII SUNT NUMAI HOTI. PARDON AFARA DE PRIMARUL PANDELE , CINSTITI ,ONEST.....DUPA IFOSELE LUI FIREA.
  4
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.