Gălăţenii sunt aşteptaţi la Palatul de Justiţie, pe 23 octombrie

Gălăţenii sunt aşteptaţi la Palatul de Justiţie, pe 23 octombrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând cu 2003, în fiecare an, pe 25 octombrie, în întreaga Europă este sărbătorită „Ziua Europeană a Justiţiei Civile”, ocazie cu care este organizată „Ziua porţilor deschise”.

Anul acesta, la Galaţi, această zi este programată pe 23 octombrie (25 fiind duminică n.a.), când cei interesaţi pot vizita Palatul de Justiţie.

Participanţii vor avea posibilitatea de a intra în dialog cu reprezentanţii Curţii de Apel şi ai Tribunalului Galaţi şi să viziteze compartimentele de specialitate din cadrul instanţelor, în funcţie de disponibilitatea acestora şi fără a perturba activităţile curente ale instanţei. Vor fi organizate prezentări cu privire la structura, organizarea şi funcţionarea instanţelor, la condiţiile de muncă ale judecătorilor şi ale personalului auxiliar, la etapele pe care le parcurge un dosar până la soluţionare, la date statistice relevante din activitatea instanţei precum şi la orice alte aspecte legate de activitatea instanţelor.

Accesul în Palatul de Justiţie va fi permis, începând cu ora 10,00, oricărei persoane, pe baza unui document propriu de identitate.

Citit 2184 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.