Centrul de informare al Parcului Naţional Munţii Măcinului se inaugurează, joi, în prezenţa ministrului Mediului

Centrul de informare al Parcului Naţional Munţii Măcinului se inaugurează, joi, în prezenţa ministrului Mediului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, se va afla joi, 22 octombrie, în Munţii Măcinului, pentru inaugurarea Centrului de Informare Vizitare al Parcului Naţional, din localitatea Greci, Tulcea.

Centrul de Informare Vizitare a fost realizat prin fonduri europene, iar rolul lui este de a oferi vizitatorilor informaţii despre habitatele şi speciile caracteristice bioregiunii stepice, într-un mod atractiv şi uşor de asimilat pentru vizitatori.

Citit 1580 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 16:56

3 comentarii

 • postat de Mda
  Joi, 22 Octombrie 2015 03:05
  89.137.231.***
  Un parc national al muntilor Macinului? Ar fi interesant de vizitat avand in vedere biodiversitatea specifica zonei. Poate ar trebui investit mai mult in obiecive turistice si ecoturistice, preferabil cat mai aproape de Galati. Oricum, din cele 4 randuri ale articolului din care doua poti sa juri ca-s din cartea de geografie nu intelegi mare lucru.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Mihail
  Joi, 22 Octombrie 2015 00:14
  5.13.213.***
  Constat,nu fara o anumita o anumita malitiozitate,doua lucruri,si anume , ca doamna/domnisoara ministru este o femeie bine,adica,dupa standardele mele de apreciere frumoasa si carismatica,si ca a plecat sa viziteze nus'ce prin judetul vecin ,in timp ce hotii de lemne,potrivit mediei ,isi fac de cap defrisand ilegal sute de hectare(poate mii,nu stiu exact!!!),si asta de ani...!Cand va inceta acest furt nerusinat ,doamna/domnisoara ministru,cand mafia lemnului va fi desfiintata,ca numai de farmecul dumneavoastra,sunt sigur,niciun fur nu se va intimida ,abandonand camionul cu lemnul FURAT DIN PADURILE PRIVATE SI ALE STATULUI???!!!
  1
  1
  Raportează
 • postat de G-Man
  Miercuri, 21 Octombrie 2015 18:18
  5.13.237.***
  nenea Google e muuult mai ieftin si mai util decat 7 centre de informare! Bani aruncati pe fereastra!
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.