Gălăţeni morţi într-un accident în judeţul Vrancea

Gălăţeni morţi într-un accident în judeţul Vrancea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Două persoane din judeţul Galaţi, un bărbat de 63 de ani şi o femeie de 80 de ani, şi-au găsit sfârşitul, la finele săptămânii trecute, pe şoseaua care leagă oraşele Adjud şi Oneşti. Tragedia a avut loc sâmbătă, pe DN 11 A, cauzele ei urmând să fie stabilite de anchetatori.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul, originar din Tecuci, aflat la volanul maşinii, ar fi pierdut controlul direcţiei şi a părăsit carosabilul, autoturismul izbindu-se violent de un copac. În urma impactului, şoferul şi octogenara din Galaţi, aflată pe scaunul din dreapta faţă, au rămas captivi între fiarele maşinii, pentru scoaterea lor fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare de la ISU Vrancea. Echipajele de intervenţie au constat că bărbatul era deja mort. În ceea ce o priveşte pe bătrână, medicii au încercat manevre de resuscitare câteva zeci de minute, dar aceasta a murit din cauza leziunilor extrem de grave. În maşină se mai afla, pe bancheta din spate, încă o femeie, şi ea grav rănită, şi care a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia Rutieră Vrancea a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările urmând să stabilească circumstanţele exacte ale tragediei. Ca ipoteză preliminară, anchetatorii nu exclud ca şoferului să i se fi făcut rău la volan.

Citit 2002 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.