ARMAMENT ilegal, descoperit la firma din Galaţi a unui italian

ARMAMENT ilegal, descoperit la firma din Galaţi a unui italian
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un cetăţean italian, care are afaceri în municipiul Galaţi, a fost prins cu mai multe arme pe care le deţinea fără a avea dreptul. Poliţiştii serviciului de profil din cadrul IPJ Galaţi au descins, în baza unor informaţii, la societatea administrată de bărbatul în vârstă de 39 de ani şi au descoperit în incinta sediului diverse elemente de muniţie pentru care acesta nu făcuse formalităţile legale, deşi le avea de cel puţin trei ani.

„În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit un pistol cu gaze, trei cartuşe cu gaze, pe care le deţinea ilegal şi mai multe arme albe, respectiv, secure, cuţite, buzdugan artizanal, levier şi mănuşi chirurgicale. Din cercetări a rezultat faptul că pistolul cu gaze a fost achiziţionat, în anul 2012, de la o persoană necunoscută, fără a solicita înscrierea acestuia în permisul de armă”, a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Arma şi elementele de muniţie au fost ridicate, poliţiştii de la Arme întocmindu-i italianului dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citit 2665 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.