NEMULŢUMIRILE GĂLĂŢENILOR/ Oraşul este tot mai plin de GROPI

NEMULŢUMIRILE GĂLĂŢENILOR/ Oraşul este tot mai plin de GROPI
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Craterele de pe strada Lozoveni s-au transformat în capcane pentru pietoni. Cei care circulă zilnic prin această zonă sunt uimiţi şi îngroziţi de faptul că şoseaua este plină de gropi şi reprezintă un adevărat pericol, atât pentru pietoni, cât şi pentru maşini. Cum gropile şi crăpăturile se înşiră la fiecare pas, odată cu lăsarea întunericului îţi poţi fractura oricând piciorul în craterele care nu mai pot fi observate.

„Fie că plouă sau e soare gropile de lângă gurile de canalizare reprezintă un pericol pentru noi. Când vine anotimpul rece sunt şi mai greu de observat. Fie îşi strică şoferii maşinile, fie ne rupem noi picioarele. Să nu mai vorbim de momentele în care se lasă noaptea”, ne-a spus, nemulţumit, un locatar.

De asemenea, câţiva cetăţeni nemulţumiţi ne-au trimis o sesizare în care ne relatează faptul că pe strada Democraţiei, în dreptul numărului 30, şoseaua arată deplorabil, deşi a fost dată în folosinţă abia anul trecut.

„Strada nu are nici măcar un an şi deja arată deplorabil. Din banii noştri a fost reabilitată şi probabil tot noi vom plăti şi a doua oară. Este inadmisibil aşa ceva. La noi străzile sunt asfaltate în fugă, după ureche. Prin urmare, la câteva luni arată la fel ca înainte, sau chiar mai rău”, ne spune un locatar nemulţumit.

Foto Iasmina Stoianovici

Citit 1933 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2015 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.