Clinica Galaţi aBeauty - trei ani de tratamente cu cea mai modernă aparatură şi cei mai buni medici

Clinica Galaţi aBeauty - trei ani de tratamente cu cea mai modernă aparatură şi cei mai buni medici
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Clinica Galați aBeauty a devenit un punct de referință în ceea ce privește procedurile de tratament, aparatura folosită, pasiunea și implicarea cu care personalul specializat tratează întotdeauna clienții.

Clinica Galați aBeauty este cea mai bună clinică de estetică din Galați. Experiența, aparatura, personalul și misiunea noastră ne recomandă ca cea mai bună clinică de estetică din Galați, conform statisticilor interne.

Clinica Galați aBeauty este cel mai modern centru de înfrumusețare din oraș, oferind servicii premium pentru peste 40% dintre cei aproximativ 8.500 de pacienți la nivel național.

Misiunea noastră este să facem lumea un loc mai bun fiind un trend-setter în domeniul estetic, cosmetic și medical. Ne dorim ca toți cei care activează în aceste domenii să copieze bunele practici aBeauty.

„Când oamenii nu vor mai avea nevoie de servicii excelente, noi vom da faliment”

Grupul nostru de firme a luat naștere în anul 1997. De atunci și până acum am învățat că merită să ai un scop măreț, o misiune care poate influența istoria. Banii sunt un mijloc, nu un scop.

Filozofia pe baza căreia brandul aBeauty a luat naștere a fost simplă: „Când oamenii nu vor mai avea nevoie de servicii excelente, atunci noi vom închide clinicile aBeauty”, a declarat Ștefan Popa, CEO al grupului de companii Agress, grup care deține brandul aBeauty clinique.

Timpul e singura resursă irecuperabilă. Așa că oamenii din spatele brandului aBeauty au decis să se alăture misiunii noastre de a face lumea un loc mai bun, forțând piața să ofere servicii excelente.

Clinica Galați aBeauty a luat naștere în 2012. În toți acești ani am crescut și am făcut totul ca să evoluăm. Folosim cea mai modernă aparatură disponibilă la nivel mondial, iar echipa aBeauty clinique este formată din personal specializat în domeniu.

Sistemele noastre de evaluare și experiența în business ne ajută să oferim mereu clienților cele mai bune soluții personalizate și cea mai bună execuție a tratamentelor, conform protocoalelor unice aBeauty.

Filozofia brandului nostru ne obligă să poziționăm clienții și pacienții pe primul loc. Astfel, ne vom asigura mereu că la aBeauty vei avea parte de cei mai buni oameni datorită sistemului nostru imbatabil de training.

Clinica Galați aBeauty - model demn de urmat

Ne dorim să creștem și să evoluăm constant. Din ce în ce mai mulți oameni ne-au cerut serviciile, așa că am hotărât să mergem mai aproape de ei. Astfel, în scurt timp, am deschis aBeauty clinique Constanța, aBeauty clinique Brașov și, în noiembrie 2015, aBeauty clinique București.

La nivel național, am satisfăcut exigențele a 8.500 de pacienți, cărora le-am împlinit visele de a arăta fix așa cum își doreau. 8.500 de oameni sunt mai puternici pentru că și-au recăpătat încrederea în sine.

Nu ne vom opri aici, țintim din ce în ce mai sus.

Ce tratamente oferă aBeauty clinique

Fie că vorbim de clinica Galați aBeauty, de cea din Constanța, Brașov, sau București, pacienții noștri vor beneficia mereu de cele mai bune și moderne tratamente estetice faciale și corporale din lume.

Brandul aBeauty îți pune la dispoziție unul dintre cele mai bine realizate site-uri din domeniu www.abeauty.ro - de unde poți afla informații detaliate despre absolut orice tratament: de la injectări buze, până la tratarea capilarelor sparte sau produse cosmetice profesionale.

La clinica Galați aBeauty avem cele mai sigure și eficiente injectări buze cu acid hialuronic - un tratament care nu doar conturează buzele, ci le oferă și un boost de volum.

Tot la aBeauty clinique Galați poți profita de VelaShape III - cea mai nouă tehnologie pentru remodelare corporală și slăbire localizată, tratament la care apelează până și vedete de la Hollywood ca Jennifer Aniston și Kim Kardashian.

Excelent”, „Totul la superlativ”, „Am găsit exact ceea ce îmi doream: profesionalism și implicare”, „Super clinică, super oameni”, „Personal excepțional, servicii de calitate și profesionalism!” - sunt doar o parte din testimonialele pe care le-am găsit pe pagina oficială de Facebook a brand-ului aBeauty clinique.

(P)

Citit 4860 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 13:50