Doi fraţi, un singur topor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vârsta se respectă – asta a vrut să demonstreze Florin P.,  un gălăţean care are locuinţă pe Strada Traian şi care s-a supărat foc atunci când un frate mai mic de-al său a ţipat la el şi i-a nesocotit astfel rangul în familie.

„După ce a ţipat la mine, i-am zis «Da io sunt mai mare, cum ţipi?» Atunci, el s-a dus, a luat toporul şi a vrut să-mi dea cu el în cap. Numai un pic m-a atins aici la cap şi m-a şi despicat”, povesteşte bărbatul care se află acum internat în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Se pare că şi nici victima, nici agresorul, care locuiesc în aceeaşi curte, nu se feriseră să dea pe gât pahar după pahar, înainte să izbucnească scandalul.

„Bărbatul a fost internat cu o plagă de boltă craniană, prin lovire cu toporul. Este o aplicare creatoare de pe strada Traian a principiului «frate-frate, dar brânza-i pe bani». Aici brânza a fost importanţa ca vârstă în familie şi poziţia între cei doi fraţi”.

„S-a aplicat principiul lui Mao Zedong: bombardaţi statele majore. Fratele mai mare a primit de la fratele mai mic, care voia să ascensioneze social pe această scară nescrisă, un topor în cap”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Nu-l mai iert, că doar nu e prima dată când mă loveşte”, spune hotărât bărbatul lovit la cap, care se află încă sub supravegherea medicilor şi care nu a depus încă plângere la Poliţie.

Citit 682 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.