Două femei au fost LOVITE pe TRECERI DE PIETONI din municipiul Galaţi

Două femei au fost LOVITE pe TRECERI DE PIETONI din municipiul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două gălăţence au ajuns la spital cu multiple leziuni, după ce au fost lovite de maşini în timp ce traversau pe marcaje pietonale de pe raza municipiului.

Primul eveniment s-a produs pe Drumul de Centură, după lăsarea întunericului, şi a avut-o ca victimă pe o femeie în vârstă de 34 de ani. Tânăra s-a angajat în traversarea arterei circulate printr-un loc marcat, dar un tânăr în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unei maşini, nu a observat-o la timp şi a lovit-o. Femeia a fost serios rănită şi a ajuns la spital.

În acelaşi loc avea să ajungă, câteva ore mai târziu, şi o bătrână în vârstă de 79 de ani, accidentată în zona Pieţei Centrale. Septuagenara a ales pentru traversarea străzii Cristofor Columb un loc marcat, dar nu a mai avut răbdare să se facă verde la semafor şi a trecut pe roşu. Impactul cu maşina condusă de un gălăţean în vârstă de 60 de ani a fost la un pas să îi fie fatal bătrânei, care a ajuns pe mâinile medicilor pentru îngrijiri de specialitate.

În ambele cazuri, poliţiştii de la Circulaţie au deschis dosare pentru vătămare corporală din culpă şi verifică gradul de vinovăţie al persoanelor implicate.

Citit 2220 ori Ultima modificare Luni, 01 Februarie 2016 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.