GROPZILLA face pui | Mai multe GROPI au apărut în oraş
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

GROPZILLA face pui | Mai multe GROPI au apărut în oraş
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pe adresa redacţiei au sosit, în ultimele zile, mai multe sesizări legate de gropi apărute pe trotuarele sau străzile din Galaţi, unele dintre ele destul de adânci încât să încapă chiar şi o maşină, darămite un om. Astfel, am fost anunţaţi de gălăţeni că Gropzilla (celebra groapă de pe faleza superioară) a început să facă pui în staţia de autobuz din Micro 39A, în staţia din Ţiglina III, de la capătul traseului 104, dar şi în centru, între Potcoava de Aur şi pasajul subteran.

Îngrădite cu două fiare şi ceva bandă colorată, gropile pun în pericol siguranţa pietonilor, din ce în ce mai speriaţi de gropile apărute peste noapte.

"Mâine, poimâine o să mergem pe stradă şi o să picăm într-o groapă, aşa din senin. La cum se tot cască guri din astea, ne putem aştepta la orice. De două săptămâni este deja această groapă din Micro 39 şi tot ce s-a făcut a fost un pic de bandă colorată, şi aia ruptă de unii şi de alţii", ne-a explicat o doamnă, care aştepta autobuzul la nici doi metri de puiul de gropzilla. Între timp, groapa a devenit coş de gunoi pentru cei care nu ştiu cum arată un container.

Primăria va lua măsuri

"Despre gropi se ştie deja în cadrul Direcţiei tehnice a Primăriei, ceea ce înseamnă că vor fi astupate. Îi rugăm pe gălăţeni să continue să ne trimită astfel de solicitări la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., astfel încât să putem interveni la timp în orice problemă de această natură", a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Citit 2574 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2016 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.