Campionii CULTURII GENERALE se întrec la Galaţi. ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERE!

Campionii CULTURII GENERALE se întrec la Galaţi. ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERE!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Galaţiul va fi gazda Campionatului Naţional de cultură generală pentru a treia oară, în ultimii trei ani. Concursul se va desfăşura în Daily Pub (lângă Parcul "Eminescu") şi va avea două întreceri distincte, una individuală şi una pe echipe formate din maximum patru persoane.

Ambele probe de concurs vor cuprinde câte 125 de întrebări, selectate din cele opt domenii care fac obiectul competiţiilor internaţionale de profil (istorie, cultură, media, lifestyle, mapamond, divertisment, ştiinţă, sport). Domeniile vor fi egal reprezentate ca număr de întrebări, iar aria de cunoaştere va fi reprezentată de elemente aparţinând spaţiului internaţional, dar şi României. În acelaşi timp, o parte a întrebărilor va face trimitere la evenimente recente, naţionale sau internaţionale, pe care quizmasterii le consideră relevante.

Ultima zi de înscrieri este astăzi, 2 martie, iar cei care vor să intre pe lista de concurs pe ultima sută de metri trebuie să vină la Daily Pub, în această seară, între orele 19,00 şi 21,00, pentru a-şi confirma participarea. Organizatorul concursului şi persoana de contact pentru înscrieri este Nicolae Dărăban.

A treia ediţie din Galaţi a Campionatului Naţional de cultură generală va avea loc sâmbătă, 5 martie, cu începere de la ora 11,00. Concomitent cu concursul din Galaţi, competiţia va fi găzduit de Iaşi şi Bucureşti.

Citit 1950 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Martie 2016 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.