ARESTETIC - clinica din Galaţi care oferă servicii UNICE în zona de Sud-Est

ARESTETIC - clinica din Galaţi care oferă servicii UNICE în zona de Sud-Est
Evaluaţi acest articol
(57 voturi)

Aparatul revoluţionar care elimină depozitele de grăsime - LipoCryo

Arestetic, una dintre cele mai moderne şi complete clinici de înfrumuseţare, chirurgie estetică şi modelare corporală din România, este situată în centrul Galaţiului. Deşi s-a deschis recent, clinica este considerată un exemplu de excelenţă în domeniul esteticii, practic fiind una dintre puținele clinici din România care dispune de toată gama de aparate destinate esteticii, precum și de o gamă completă de servicii chirurgicale estetice. Rezultatele excepţionale de care se bucură gălăţenii care i-au păşit pragul se datorează atât echipei profesioniste de medici şi asistente medicale, cât şi aparatelor performante. Utilajele moderne fac adevărate minuni pe cele două sectoare de activitate a clinicii: chirurgical şi nechirurgical, astfel încât satisfacţia pacientului să fie pe deplin asigurată.

„La ora actuală, avem câteva noutăţi pentru domeniul esteticii. Pe partea de celulită, spre exemplu, în clinica noastră sunt câteva aparate, pe care nu le are nimeni în zona de Sud-Est, certificate pe plan mondial cu rezultate excelente. Putem realiza toate procedurile anticelulitice existente pe piață, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință”, a precizat prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, managerul medical al clinicii Arestetic.

Remodelare corporală fără bisturiu

Una dintre noutăţile pe care le oferă clinica Arestetic este cea mai inovatoare tehnologie de remodelare corporală fără bisturiu, ace sau durere, dar şi fără timp de recuperare. Este vorba despre LipoCryo, un aparat revoluţionar de slăbit, ce foloseşte frigul pentru a topi grăsimile (criolipoliza).

„Procedura nu este deloc dureroasă şi acţionează numai asupra stratului de grăsime, fără să lezeze pielea, fiind utilă celor care vor să-şi subţieze cu câţiva centimetri talia, coapsele sau braţele. Criolipoliza se adresează depozitelor de grăsime localizate. Aceste rezultate se menţin în timp, dacă persoana care a recurs la această procedură are un mod de viaţă sănătos. LipoCryo este o procedură recomandată atât de profesorul Valeriu Ardeleanu la Clinica Arestetic Galați, cât și de profesorul Ioan Nedelcu, cel mai cunoscut dermatolog român. Dincolo de estetică, LipoCryo reprezintă un mod de profilaxie a bolilor cardiovasculare”, a completat prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu.

Efectele aparatului LipoCryo

Totodată, prof. univ. Dana Tutunaru, șefa catedrei de Biochimie de la Facultatea de Medicină și Farmacie Galați, ne explică cum acționează criolipoliza asupra țesutului gras.

„Ţesutul adipos este format din niște celule numite adipocite. Adipocitele sunt formate din lipide. Lipidele sunt reprezentate în procent de peste 95% din trigliceride, iar trigliceridele sunt esteri ai glicerolului, care este un alcool trivalent cu trei molecule de acizi graşi, respectiv: acid oleic, acid stearic şi acid palmitic. Acidul oleic este cel mai răspândit acid gras din corp, urmat de acidul palmitic. Punctul de fuziune pentru acești acizi este acidul oleic: +13°C, acidul palmitic: +62,8° C și acidul stearic: +69,3°C. Criolipoliza acționează prin două mecanisme: pe de o parte, este vorba de vacuum, care dislocă masa adipoasă de pe straturile profunde de unde vin și vasele de sânge care hrănesc grăsimea, determinând ischemia țesutului adipos, foarte sensibil la lipsa de irigație, precum și un proces inflamator care va atrage macrofage, celule care ‘’mănâncă’’ adipocitele dislocate, iar pe de altă parte, scăderea controlată a temperaturii duce la accentuarea ischemiei (lipsei de irigație) a țesutului adipos și apoptoza adipocitelor, care ulterior vor fi fagocitate și eliminate prin sistemul limfatic. Apoptoza este un proces prin care celulele declanșează propria lor autodistrugere ca răspuns la un anumit semnal. De ce nu se distrug și țesuturile din jur? Pentru că acestea sunt mult mai rezistente la variațiile de temperatură și nu reacționează la astfel de variații de temperatură. Scăderea temperaturii în aceste țesuturi la sub 0°C ar duce la apariția de microcristale de gheață în vasele de sânge, cu ischemie și ulterior cu necroza acestor țesuturi, însă odată cu aceste modificări ar suferi și epiderma. LipoCryo acționează prin stimularea autodistrugerii țesutului gras de către macrofage, fără consecințe asupra altor țesuturi”, a conchis prof. univ. Dana Tutunaru.

Zile cu testări gratuite la Arestetic Galați

Pentru că specialiştii de la Arestetic au certitudinea că aparatele clinicii generează rezultate reale şi vizibile chiar după prima şedinţă, aceştia au oferit până acum mai multe ‘’demo day’’, în care orice persoană interesată a putut testa acest aparat, astfel de campanii urmând să se repete.

„Toate promoțiile pot fi găsite pe pagina de Facebook „Arestetic” sau pe site-ul clinicii www.arestetic.ro. Clinica Arestetic Galați va lansa în curând noul site, “complet restilizat”, a precizat prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu.

Adresa clinicii Arestetic este str. Brăilei, nr. 78, bl. BR4A. Programările se pot face la numărul de telefon 0770-457-675.

(P)

Citit 10243 ori Ultima modificare Marți, 15 Martie 2016 14:54