PANICĂ în cea mai AGLOMERATĂ INTERSECȚIE din Galaţi. O maşină a intrat într-un scuar pentru pietoni
Foto: Sursa foto: GSDG

PANICĂ în cea mai AGLOMERATĂ INTERSECȚIE din Galaţi. O maşină a intrat într-un scuar pentru pietoni
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Incidentul care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave a avut loc marţi, 22 martie, în jurul prânzului, în intersecţia de la Palatul de Justiţie. Două maşini s-au ciocnit din neatenţia unui şofer grăbit, unul dintre autoturismele implicate derapând pe unul dintre cele scuarurile care separă cele două sensuri.

Potrivit informaţiilor oficiale, în impact a fost implicat un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat de 40 de ani, care se deplasa pe bulevardul George Coşbuc, dinspre strada Mihail Kogălniceanu spre Tribunal. În momentul în care a ajuns în intersecţia cu strada Brăilei, vrând să vireze la stânga, şoferul nu a acordat prioritate unei alte maşini, un Volkswagen Golf, care venea din sens opus şi la volanul căreia era un tânăr de 29 de ani. În urma impactului extrem de puternic, Loganul a fost proiectat pe scuarul pe care se aflau mai mulţi pietoni ce aşteptau la semafor. Din fericire, oamenii s-au ferit la timp şi niciunul nu a fost atins. Teferi au scăpat şi cei doi conducători auto, care vor trebui însă să îşi repare maşinile, serios avariate.

Scuaruri cu grad ridicat de risc

Cele două scuaruri de la Tribunal au fost, de-a lungul anilor, martore ale mai multor accidente rutiere în care victime au fost pietoni loviţi de maşinile scăpate de sub control şi ieşite de pe carosabil. Cel mai grav s-a petrecut în urmă cu trei ani, când o femeie care aştepta la semafor a fost lovită în plin după ce un şofer, un jandarm din Brăila aflat la volanul maşinii personale, nu s-a asigurat la schimbarea benzii şi a acroşat o altă maşină, împingând-o pe scuar.

Citit 10339 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2016 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.