Proiecţie de gală a lungmetrajului românesc „Ilegitim”. AFLĂ când are loc și NU O RATA!

Proiecţie de gală a lungmetrajului românesc „Ilegitim”. AFLĂ când are loc și NU O RATA!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„Ilegitim”, singurul lungmetraj românesc prezent în secţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, va avea o proiecţie de gală la Galaţi. Evenimentul se va desfăşura luni, 21 martie, de la ora 20,15, la Cinema 3D „Prof. Ioan Manole”.

Cei prezenţi vor fi invitaţi la o sesiune de fotografii cu echipa „Ilegitim”, urmând ca de la ora 21,00 să înceapă proiecţia filmului. La final, se va desfăşura şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Echipa filmului va fi reprezentată de actorii Alina Grigore, Bogdan Albulescu şi producătorul Anamaria Antoci.

Producţia a fost premiată în capitala Germaniei cu Premiul Confederaţiei Internaţionale a Cinematografelor de Artă, a fost apreciată de public, dar şi de jurnalişti internaţionali.

„Ilegitim” este considerat unul dintre cele mai provocatoare filme româneşti din ultimii ani, pentru că spune povestea a doi fraţi şi a iubirii lor ilegitime. Este vorba despre o familie în care limita dintre moral şi ilegal nu a existat niciodată, nici măcar în cazul unui avort.

Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silişteanu şi Alexandru Lorian Timoşca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu şi Theo Lichtenberger, iar de sunet s-au ocupat Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.

Biletele se găsesc la Cinema 3D „Prof. Ioan Manole”, preţul întreg fiind de 15 lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi, pensionari. Filmul este interzis minorilor.

Citit 1484 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Martie 2016 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.