Principele Radu, în vizită la Brăila şi Galaţi

Principele Radu,  în vizită la Brăila şi Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conferinţă de presă la restaurant

Alteţa Sa Prinţul Radu de România va susţine în seara aceasta, începând cu orele 18,00, o conferinţă de presă, într-un spaţiu care „rimează” bine cu breasla gazetărească: la restaurantul  „Cafe Journal” din Galaţi.

Dintr-un comunicat semnat de şeful  biroului de presă al prinţului, Cornelia Antonovici, am aflat că prinţul va face astăzi, în prealabil, o vizită în câteva comune ale judeţului nostru: Şendreni, Independenţa şi Tudor Vladimirescu, precum şi la mănăstirea Vladimireşti. De asemenea, el urmează să se  întâlnească astăzi şi cu primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae.

Vizita principelui, „primul candidat la alegerile prezidentiale din noiembrie”, a început miercuri, în judeţul Brăila, unde a continuat şi a doua zi,  ieri fiind în program localităţi din Vrancea. După ziua de astăzi de la Galaţi, duminica va fi rezervată în întregime municipiului Brăila.

Principele Radu, unul dintre candidaţii la alegerile din toamnă pentru Preşedinţia României, a vizitat deja de câteva ori Galaţiul.

Foto: emaramures.ro

Citit 735 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.