Un copil de trei ani s-a electrocutat la priză

Un copil de trei ani s-a electrocutat la priză
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un copil de trei ani, din Tecuci, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat la o priză. Se pare că micuţul, lăsat nesupravegheat, a băgat în priză o jucărie metalică. Iniţial, minorul a fost dus la spitalul „Anton Cincu” din Tecuci, dar starea lui fiind destul de gravă s-a cerut transferul la Spitalul de Pediatrie „Sf. Ioan” Galaţi. „Iniţial primele îngrijiri au fost date de către colegii paramedici SMURD de la Tecuci, aceştia au şi transportat copilul la spitalul din localitate. Ulterior, o ambulanţă SAJ a preluat pacientul, care a fost adus la Spitalul de Copii Galaţi”, ne-a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.  

„Am internat un copil de trei ani şi două luni, din Tecuci, cu arsură de gradele trei şi patru postelectrocuţie. Arsura este la nivelul mâinii drepte, poarta de intrare, iar poarta de ieşire este la nivelul toracelui. Copilul va fi operat, se va face o excizie şi o grefă de piele, asta în aproximativ o săptămână. Până atunci copilul este pansat, primeşte îngrijiri medicale, antibiotice. Starea lui este relativ bună”, ne-a explicat medicul Geta Badiu, director medical la Spitalul de Pediatrie.

Pe lângă faptul că minorul a fost lăsat nesupravegheat, părinţii acestuia nici nu aveau protecţie pentru prizele din locuinţă, ceea ce a dus la această tragică întâmplare.

Citit 4579 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2016 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.