UPDATE/ Gălățean cu arsuri grave, într-un incendiu izbucnit în această dimineață

UPDATE/ Gălățean cu arsuri grave, într-un incendiu izbucnit în această dimineață
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Update Incendiul de la Nămoloasa a fost cauzat de victimă, adică de bărbat adult care s-a ales cu arsuri. Omul a încercat să verifice funcționarea unei butelii folosind o flacără. Butelia avea  scăpări de gaze, așa că până la incendiu n-a mai fost decât un pas. Trei autospeciale au intervenit au reușit să stingă focul. Pagube: bucataria gospodăriei și anexa, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU, căpitanul Cătălin Sion. 

Viața bărbatului care a suferit arsuri nu era în pericol, la momentul transportării sale de către Serviciul Județean de Ambulanță către Spitalul Clinic de Urgență Galați, potrivit sursei citate. 


Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-o gospodărie din comuna Nămoloasa. Cuprinsă de flăcări a fost o anexă gospodărească. Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervine chiar în aceste momente, în colaborare cu serviciu de voluntari din localitate, pentru stingerea focului.

Din primele informații, care ne-au fost oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Galați, căpitanul Sion Cătălin, în incendiu, o persoană adultă a suferit arsuri de gradul II și III și a fost transportată, cu ambulanța, la Spitalul Clinic de Urgență Galați.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 5148 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Iulie 2016 13:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.