Circulaţia troleelor, ÎNTRERUPTĂ de un scurtcircuit
Foto: Foto ”Viața liberă”, Teodora Miron

Circulaţia troleelor, ÎNTRERUPTĂ de un scurtcircuit
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)


Un scurtcircuit a întrerupt circulaţia troleelor pentru aproximativ 30 de minute. S-a întâmplat pe strada Domnească, chiar lângă Universitatea „Dunărea de Jos”. În urma acestui scurtcircuit, un cablu aflat deasupra liniei de tensiune a troleului a luat foc. Un trecător a alertat pompierii, care au sosit de urgenţă la faţa locului şi au şi întrerupt, pentru scurt timp, circulaţia.

Conform reprezentantului ISU prezent la incident, cinci metri de cablu au fost distruse. „Se întâmplă din cauză că sunt foarte multe cabluriu care trec pe sub şi pe deasupra cablului de alimentare a troleului”, ne-a explicat un reprezentant al Transurb.

La faţa locului, a fost cehmată şi o echipă a Transurb, care a remediat imediat problema şi a dat drumul la circulaţia troleelor.  

Cablurile Transurb sunt asigurate astfel încât, în cazul unor incidente de acest fel, să întrerupă alimentarea cu energie electrică pentru a nu existe niciun pericol pentru participanţii la trafic.

AFLĂ ce a declarat PRIMARUL Ionuţ Pucheanu despre TRANSPORTUL ÎN COMUN din Galați - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 2173 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 16:23

2 comentarii

 • postat de Silion
  Marți, 02 August 2016 18:48
  82.76.8.***
  Eu cred ca e vorba de circulatia troleibuzelor. Troleele e chestiile alea de deasupra troleibuzelor si tramvaielor care fac legatura intre vehicul si firul de contact.
  Si ca un banc... Tramvaiul are troleu, troleul n-are tramvai. Ha ha ha
  0
  3
  Raportează
 • postat de Pop Ana
  Marți, 02 August 2016 16:00
  5.2.209.***
  Buna ziua,
  Din pacate erau multi trecatori , dar nici unul nu a alertat pompierii.Aceștia au fost alertați de către angajați ai Primăriei mun. Galați.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.