POLIȚIA GALAȚI va fi condusă sub INTERIMAT încă jumătate de an

POLIȚIA GALAȚI va fi condusă sub INTERIMAT încă jumătate de an
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La şase luni după ce a intrat în lista instituţiilor conduse în regim de interimat, ce-i drept, nu ca urmare a pensionării fostului şef, ci prin detaşarea acestuia la un alt inspectorat, Poliţia Galaţi rămâne, şi pentru următoarea jumătate de an, în aceeaşi situaţie.

Împuternicirea celui desemnat să conducă cea mai puternică instituţie de ordine publică judeţeană, comisarul şef Cornel Mototolea, a fost prelungită pentru încă şase luni, mandatul acestuia fiind astfel, valabil, cel puţin până la finele anului.

Ordinul de ministru care îl desemnează ca şef împuternicit al poliţiştilor din Galaţi pe fostul comandant al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate va fi valabil, dacă nu până la scadenţă, cel puţin până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei.

Reamintim că situaţia de interimat de la vârful Poliţiei Galaţi datează de pe 8 februarie 2016, când fostul şef al IPJ, comisarul şef Dănuţ Lefter a fost detaşat ca adjunct împuternicit la IPJ Brăila. De pe 23 mai, acesta este adjunct „plin” al şefului Poliţiei din judeţul vecin, coordonând linia de investigaţii criminale.

Citit 5436 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2016 10:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.