O creangă aproape ruptă AMENINȚĂ liniile de înaltă tensiune

O creangă aproape ruptă AMENINȚĂ liniile de înaltă tensiune
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe adresa redacţiei a venit o sesizare de la o cititoare din strada Domnească nr. 75, care ne-a spus că în urma furtunii de săptămâna trecută o creangă dintr-un copac de lângă bloc s-a desprins şi stă ameninţător deasupra liniilor de înaltă tensiune. "De dimineaţă, am sunat la societatea Gospodărire Urbană, să-i informez cu privire la acest aspect. Mi s-au oferit două numere de telefon de la Primărie, la care nu a răspuns nimeni. Cum este bine ştiut, societatea nu poate interveni decât la ordinul Primăriei. Într-un final, la Primărie mi-a răspuns un domn, care m-a redirecţionat către alt număr de telefon, unde, surpriză, iar nu răspundea nimeni", ne-a explicat cititoarea noastră.

Contactaţi telefonic de către reporterii "Vieţii libere", reprezentanţii Gospodărire Urbană au anunţat că vor interveni la locaţie în cel mai scurt timp. "Am fost informaţi cu privire la incident şi vom trimite în cel mai scurt timp un echipaj pentru a remedia problema", ne-a transmis Daniela Stroia, purtătorul de cuvânt al societăţii.

În zonă s-au mai desprins şi alte crengi, în urma furtunii de săptămâna trecută, însă, din ce spun oamenii, nu există alte pagube. "Din fericire, alte crengi s-au desprins şi au căzut în grădină. Plopii de aici sunt bătrâni şi uscaţi, dar când s-a vrut tăierea lor, au făcut scandal unii şi alţii că li se ia umbra. Aşa că acum stăm cu teamă, să nu cumva să cadă o creangă pe maşini sau în capul cuiva", ne-a spus un cetăţean din zonă.

Citit 1824 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.