L-A VĂZUT CINEVA? Poliţiştii caută un bărbat din comuna gălățeană Cuca

L-A VĂZUT CINEVA? Poliţiştii caută un bărbat din comuna gălățeană Cuca
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii gălăţeni cer ajutorul cetăţenilor pentru găsirea unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, Alexandru Dumitru, din localitatea Cuca, dispărut de acasă de pe 24 iulie.  Poliţiştii au primit sesizarea privind dispariţia bărbatului pe 25 iulie, rudele acestuia susţinând că a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Alexandru Dumitru are 1,70 - 1,80 metri înălţine, constituţie slabă, ten deschis, faţa rotundă, păr grizonat cu fir drept tuns scurt, ochii căprui, urechile ovale mari, nas mijlociu drept, gura mijlocie şi  buzele subţiri.

Bărbatul suferă de boala Alzheimer şi nu poate preciza cum se numeşte sau unde locuieşte, dar obişnuieşte să se plimbe pe raza comunei Cuca.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu pulover cu mâneci lungi, gri deschis, pantalon lung, maro, pe cap avea o şapcă bleu deschis şi era încălţat cu sandale maro roşcat.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la telefonul 0785.167.406, fiica persoanei dispărute, la  numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 12315 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.