LOCURI DE MUNCĂ. Penitenciarul Galaţi face angajări

LOCURI DE MUNCĂ. Penitenciarul Galaţi face angajări
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Veşti bune pentru cei care îşi doresc o carieră în domeniul penitenciar, dar care nu au absolvit o şcoală de profil. Şi asta pentru că Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi a anunţat organizarea unui concurs de recrutare din sursă externă. "Penitenciarul Galaţi organizează concurs, prin recrutare din sursă externă, pentru ocuparea  a 12 funcţii vacante de agent operativ - bărbaţi şi patru funcţii vacante de agent operativ - femei", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Cei care se vor înscrie la concurs trebuie să ştie că au de trecut mai multe probe. Astfel, candidaţii au de susţinut o probă psihologică, un interviu,  o probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice, o probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului - nivelul I şi o probă scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice. Persoanele interesate sunt aşteptate să îşi depună dosarele de concurs la sediul Penitenciarului Galaţi, până la data de 9 septembrie, ora 15,00.

Informații suplimentare legate de concurs se pot obţine de la sediul Penitenciarului Galaţi - Biroul Resurse Umane sau pe site-ul www.anp.gov.ro - secţiunea Carieră - Concursuri din sursă externă.

Citit 17844 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.