Gest extrem al unui tânăr, după o CEARTĂ cu iubita

Gest extrem al unui tânăr, după o CEARTĂ cu iubita
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gestul extrem al tânărului i-a şocat pe vecinii săi, care îl ştiau drept băiat liniştit şi la locul lui


Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Galaţi a ajuns la spital după ce s-a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc. Gestul extrem a fost făcut, se pare, după ce tânărul s-a certat cu iubita sa. Din fericire, starea de sănătate a gălăţeanului este bună şi, cel mai probabil, nu va avea nevoie nici de vreo intervenţie chirurgicală.

Cazul a intrat imediat şi în atenţia poliţiştilor. "În urma verificărilor, s-a constat că tânărul deţinea legal arma. Se vor face cercetări pentru uz de armă fără drept", ne-a declarat Delia Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Gălăţeanul avea armă pentru autoapărare din anul 2012.

Gestul extrem al tânărului i-a şocat pe vecinii săi, care îl ştiau drept băiat liniştit şi la locul lui. "Mă miră să aud aşa ceva. Este un băiat tare bun", ne-a mărturist o vecină, care ne-a povestit că tânărul locuia acum cu o mătuşă.

Se pare că familia gălăţeanului a fost lovită de mai multe ori de ghinion şi asta din cauză că părinţii tânărului au decedat în urmă cu mai mulţi ani, iar unchiul său, fost poliţist, s-a sinucis, folosind arma din dotare.

Citit 6125 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2016 21:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.