TICHETELE CADOU, cea mai bună alegere pentru recompensarea angajaților de sărbători

TICHETELE CADOU, cea mai bună alegere pentru recompensarea angajaților de sărbători
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Motivarea salariatilor si retentia lor pentru perioade cat mai lungi de timp reprezinta principala preocupare a managerilor si directorilor de resurse umane tinand cont ca intre performanta afacerii si motivarea angajatilor este o stransa legatura. Ca parte a motivarii si a unei bune calitati a vietii la locul de munca, 77% dintre angajatii romani au indicat tichetele cadou drept un beneficiu pe care si l-ar dori in pachetul de beneficii extra salariale, alaturi de tichetele de masa (79%) si asigurarile medicale, conform un studiu al Up Romania.

Tichetele cadou Cadhoc de la Up Romania, vin atat cu beneficii fiscale consistente pentru cei care le acorda, dar si cu un mod de gestiune extrem de simplu care va economisi mult din timpul companiei alocat cautarii si distribuirii de cadouri in preajma sarbatorilor.

Pentru angajator, tichetele cadou reprezinta o modalitate de a face o investitie eficienta, intrucat  sunt deductibile fiscal si sunt scutite de contributiile patronale si salariale, atunci cand valoarea tichetelor este in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana si sunt acordate cu ocazia Pastelui, Craciunului, zilelor de 1 Iunie si 8 Martie sau sarbatorilor similare ale altor culte religioase. Mai mult, tichetele cadou pot fi scutite de impozit in limita a 150 de lei, valabila atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, iar faptul ca sunt considerate drept cheltuieli sociale, le face sa fie deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual.

Un alt avantaj este simplificarea logistica, pe care  tichetul Cadhoc o ofera. Nu mai este nevoie de timp alocat cautarii, cumpararii, sortarii, impachetarii si distribuirii cadourilor. Cu tichetele cadou, toate aceste procese vor fi evitate, iar compania va gestiona in mod eficient un proces care, de altfel, implica mult timp si resurse.  

Pentru cei care le primesc, tichetele cadou inseamna acces la o gama variata de produse pe care le pot cumpara de la peste 55.000 de parteneri din intreaga tara. Lista produselor este diversificata, de la articole vestimentare si incaltaminte, la bijuterii, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice, electrocasnice sau servicii de turism.

Tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza si fidelizeaza angajatii, cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin obiectivele sale, Up Romania isi desfasoara activitatea sub imboldul promovarii unei vieti mai simple, iar aceasta inseamna o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri, responsabilitate si adaptabilitate la nevoile lor. Totul pentru a simplifica interactiunile, procesele si deciziile acestora.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid, care este prezent in 17 tari. Are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie - 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

(P)

Citit 4331 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 13:19