OFERTE de nerefuzat la clinica Sanremo

OFERTE de nerefuzat la clinica Sanremo
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Într-o eră a tehnologiei când ne petrecem majoritatea timpului în faţa laptopului, telefonului mobil sau a tabletelor, ochelarii de vedere au ajuns pentru majoritatea o necesitate.  Fiecare din noi a ajuns să butoneze măcar câteva ore la muncă, un computer sau un telefon mobil. Fie din nevoie, fie din plăcere şi obişnuinţă, cu toţii avem acces acum la tot ceea ce înseamnă tehnologie. Discuţiile se împart de obicei în beneficiile şi dezavantajele pe care aceasta le aduce în vieţile noastre.

Din nefericire, vârsta celor care au nevoie de ochelari scade de la un an la altul. Dacă până acum cei cu vârste de peste 45 de ani, acum aceasta a scăzut la vârste cuprinse între 38 şi 40 de ani.

Clinica Sanremo, de pe strada Siderugiştilor Bl SD2B, parter si de pe str. Domnească nr.20, este o optică medicală, potrivită pentru a vă rezolva orice problemă de vedere aveţi.

Cu un personal de doi medici calificaţi, care vin în mod special din Bucureşti şi aparatură performantă, de ultimă generaţie, clinica Sanremo vă poate oferi servicii oftalmologice complete ca: măsurarea dioptriilor, examinarea fundului de ochi, evaluarea acuităţii vizuale, evaluarea câmpului vizual, măsurarea tensiunii intraoculare sau evaluarea structurală a nervului optic.

Săptămâna aceasta clinica are oferte speciale pentru cei care hotărăsc să îşi facă pentru prima dată un control oftalmologic sau pentru cei care doresc să îşi refacă o pereche nouă de ochelari.

Până pe data de 26 noiembrie, aveţi reducere de 50 la sută la toate produsele care se află pe stoc (lentile pentru ochelari, rame de ochelari, lentile de contact sau soluţii pentru lentilele de contact) şi 30 la sută reducere la produsele făcute comandă.

Preţul unei consultaţii medicale porneşte de la 15 lei şi constă în stabilirea dioptriilor şi poate costa şi 75 de lei incluzând o consultaţie completă.

De asemenea, preţul lentilelor începe de la 40 de lei (lentile cu tratament antireflex) şi pot ajunge la 75 de lei (lentile cu tratament heliomat) sau chiar şi 118 lei  (lentile hoya Blue Control).

Nici ramele de ochelari nu sunt de ignorat. Preţurile acestora pornesc de la 65 de lei (rame Vogue) şi pot ajunge inclusiv la preţul de 430 de lei şi aparţin aceleiaşi mărci. Pentru cei mai pretenţioşi, magazinul are şi rame de ochelari de la Ray-Ban care ajung la suma de 600 de lei.

Cei care vin la consultaţii trebuie să ştie că nu este neapărat ca ochelarii să fie achiziţionaţi din acelaşi magazin.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această clinică oftalmologică puteţi accesa pagina de facebook https://www.facebook.com/Sanremo-Optic-330292337083315/  sau îşi pot face o programare medicală la numerele de telefon 0236.450.178 str. Siderurgiştilor Bl.SD2B sau  0236.470.158 str. Domnească nr.20.

(P)

Citit 7873 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 13:28