Operaţiune în Galaţi şi Vrancea | Braconieri reţinuţi de poliţiştii gălăţeni

Operaţiune în Galaţi şi Vrancea | Braconieri reţinuţi de poliţiştii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi au făcut, pe 26 noiembrie, şapte percheziţii domiciliare, trei în judeţul Galaţi şi patru în Vrancea, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

Vizaţi de această operaţiune au fost şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 50 de ani. Poliţiştii bănuiesc că, în perioada 27 octombrie - 25 noiembrie a.c, aceştia ar fi braconat mistreţi, căprioare şi iepuri, pe două fonduri de vânătoare, fără a deţine autorizaţiile necesare.

Poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 179 de kilograme de carne de vânat, zece arme letale de vânătoare deţinute legal, 270 de bucăţi de muniţie letală şi 500 de bucăţi muniţie neletală, precum şi 11 bucăți de articole pirotehnice.

„Au fost puse în executare şase mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, pentru audieri, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj, uz de armă fără drept şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Patru bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Tecuci cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Citit 2930 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2016 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.