TRAFICUL RUTIER, plin de NEREGULI. Aproape 800 de gălăţeni, AMENDAȚI pe stradă

TRAFICUL RUTIER, plin de NEREGULI. Aproape 800 de gălăţeni, AMENDAȚI pe stradă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

791 de amenzi în valoare totală de aproape 200.000 de lei este statistica abaterilor la regimul rutier constatate în ultima săptămână în judeţul Galaţi, "lideri" fiind şi de acestă dată conducătorii auto, care au încasat majoritatea sancţiunilor, după ce au fost prinşi în flagrant de echipajele de poliţe.

Depăşirea limitei legale de viteză constituie principala abatere a şoferilor, 162 având de plată, după ce au fost depistaţi de aparatele radar. 121 de conducători auto au fost amendaţi, pentru că nu au purtat centurile de siguranţă, în timp ce 16 au păţit-o, pentru că nu au acordat prioritate. În 91 de cazuri, poliţiştii au dat amenzi celor care nu aveau actele la ei, în timp ce nouă şoferi au scos bani din buzunare, după ce au fost prinşi băuţi la volan. 25 de conducători auto au rămas fără permisele de conducere ca sancţiuni complementare la abaterile comise, iar 31 vor fi nevoiţi să-şi recupereze certificatele de înmatriculare. În patru situaţii, încălcările regulilor rutiere au depăşit barierele contravenţionale.

Trei persoane sunt cercetate penal, după ce au fost prinse şofând fără carnet, în timp ce un conducător auto riscă puşcăria pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 3270 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2016 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.