O descalificare şi un nou câştigător: papagalul luptător

O descalificare şi un nou câştigător: papagalul luptător
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Suntem în situaţia neplăcută de a-l descalifica pe căţeluşul pe care cu două zile în urmă îl declarasem câştigătorul celei de-a treia ediţii a concursului „Şi eu vreau să fiu vedetă”. Aşa cum am anunţat, joi ar fi trebuit să-l cunoaştem şi noi pe adorabilul animăluţ care a cucerit simpatia tuturor adunând peste 3000 de voturi.

Aşteptam cu nerăbdare să-l transformăm pe micul campion în vedetă, dar, din păcate, nu am putut face acest lucru. Doamna care a trimis fotografia la concurs ne-a explicat că pufosul căţel este al unui prieten din Sibiu. Nu ne-a putut spune nici numele, nici vârsta, nimic despre animăluţul imortalizat în fotografie.

Doamna şi-ar fi dorit să doneze premiul cuvenit unor căţei comunitari din zona Portului. Gestul doamnei de a se lupta pentru soarta unor căţei bătuţi de soartă este absolut lăudabil, numai că noi ne aflam în situaţia de a nu avea o vedetă pe care să v-o prezentăm.

Mai trist este că am descoperit o fotografie absolut identică a căţelului postată pe internet de către un crescător din Bucureşti. Deci nu putem avea certitudinea că poza nu a fost pur şi simplu copiată de pe net şi trimisă la concurs.

În plus, ar fi fost nedrept faţă de gălăţenii care s-au chinuit să-şi surprindă animăluţul favorit în posturi cât mai haioase şi să-l pozeze. Se ştie că nu e deloc simplu să pozezi un papagal, o pisică sau un căţel.

În aceste condiţii, Fundaţia ROLDA, organizatorul concursului nostru, a luat hotărârea să premieze fotografia clasată pe locul al doilea. Este vorba despre papagalul Niculae.

Luni la ora 11.00 o aşteptăm la redacţie pe Florentina Munteanu, cititoarea care ne-a trimis fotografia, desigur, împreună cu papagalul, pentru a intra în posesia premiului. Sperăm că măcar de această dată vom avea o vedetă.

Nu am uitat nici de căţeii comunitari cărora doamna care ne-a trimis fotografia căţelului descalificat dorea să le doneze premiul. Căţeii vor fi integraţi într-unul din programele sociale derulate de Fundaţia ROLDA.

Ne cerem scuze pentru situaţia ivită. Îi felicităm pe toţi participanţii la concurs [şi sperăm să nu mai fim nevoiţi să trecem prin aşa ceva].

Citit 743 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.