Scandal cu focuri de armă într-un bar de striptease din Braşov

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-un bar de striptease din Braşov a izbucnit duminică dimineaţa un scandal între un client şi barmanul unităţii, scandal încheiat cu focuri de armă şi rănirea uşoară a clientului, transmite corespondentul NewsIn.

Conform declaraţiei comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, se pare că scandalul ar fi izbucnit în momentul în care un tânăr, în vârstă de 29 de ani, ar fi refuzat să plătească consumaţia şi l-a agresat pe barman. Barmanul l-a urmărit pe client până în stradă, trăgând asupra lui două focuri de armă, cu un pistol cu bile de cauciuc, după ce executase şi un foc de avertisment.

„Barmanul, în vârstă de 26 de ani, deţine permis de port-armă pentru respectivul pistol. Din fericire, rănile suferite de tânărul de 29 de ani sunt superficiale, acesta fiind rănit uşor în zona pieptului şi la genunchi. Ambii protagonişti ai scandalului se află la Secţia 5 Poliţie unde sunt audiaţi pentru a fi stabilită cauza incidentului. În funcţie de rezultatul audierilor, vor fi luate măsurile legale necesare“, a declarat, pentru NewsIn, comisarul şef Liviu Naghi.

pnl3
Citit 1003 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.